Is dit mandje wel echt oud?

Gepubliceerd op 9 oktober 2024 om 15:05

In onze winkel vind je een mooie mix van oude en nieuwe woonaccessoires en meubels. Met aandacht en zorg bij elkaar gezocht en in de winkel loopt alles mooi en sfeervol in elkaar over. We zoeken alle woonaccessoires en meubels zelf uit. Van het kleinste zeepje tot de grootste kast. Alles bekijken we eerst zelf voordat we het inkopen.

 

Doordat we oude en nieuwe items (brocante en landelijk) in onze winkel verkopen, krijgen we regelmatig de vraag of een brocante item wel echt oud is. Ik kan jullie verzekeren, dat dit inderdaad zo is. We reizen vele kilometers om de brocante items stuk voor stuk uit te zoeken. Het wordt steeds meer een uitdaging om unieke stukken te vinden, die in goede staat zijn en voor een betaalbare prijs.

 

We begrijpen dat de vraag leeft daar we oude en nieuwe items combineren. En tegenwoordig maken ze zoveel na. Maar geloof me, onze oude, brocante woonaccessoires en meubels zijn echt oud. Het ene item wat ouder (en antiek) dan het andere item, maar in ieder geval oud. De antieke items zijn vaak meer dan 100 jaar oud en de brocante items zeker meer dan 40 jaar oud.

 

Kom de gezellige mix van brocante en landelijk bewonderen in onze sfeervolle winkel in centrum van Nunspeet. We verwelkomen je graag van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 toto 17.00 uur.

 

Warme groet,

Marc en Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.